Het DNA van EGS Industry

Bij EGS Industry is ons doel een positieve invloed te hebben op de wereld om ons heen. We zetten ons in om meerwaarde te creëren en impact te genereren voor bedrijven en hun omgeving, terwijl we actief werken aan het behalen van meetbare resultaten en het verwezenlijken van onze doelen.

Onze kracht bij EGS Industry schuilt in onze diepgaande betrokkenheid bij onze klanten en projecten. We hechten enorm veel waarde aan heldere communicatie, zowel intern als extern, en we zijn altijd flexibel en snel in onze aanpak.

Samen maken we het verschil

Over ons

Onze waarden

Klantgericht

Transparant

Duurzaam

1. Klantgericht

Uw bedrijf staat centraal

  • Eenvoud loont: ons aanbod is eenvoudig en helder, we verzorgen uw project van A tot Z. Geen verrassingen, kleine lettertjes of wijzigingen na de overeenkomst.
  • Uw bedrijf op nummer één: wij denken met u mee en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Van de financiering tot het onderhoud, wij regelen het!
  • Focus op oplossingen: voor elk probleem is er wel een oplossing. Een dak dat het gewicht van de panelen niet kan dragen, of nood aan derde partijfinanciering? Wij zoeken voor elk probleem naar de beste oplossing!

2. Transparant

Eerlijk en betrouwbaar

  • Eerlijkheid: van het totale kostenplaatje tot de opbrengst van de oplossingen die u wenst te implementeren, wij vertellen u exact waar u zich aan mag verwachten.
  • Betrouwbaar: met duidelijke communicatie en service streven we er elke dag naar om diensten te leveren waar u op kunt rekenen. Hebt u een vraag of opmerking? Bij ons kunt u altijd terecht!

3. Duurzaam

Innovatief en efficiënt

  • Innovatie: wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verbeterende oplossingen om de wereld duurzamer te maken. Dit doen we door te werken met innoverende partners en in te zetten op eigen onderzoek.
  • Efficiëntie: door onze vestigingen in Vlaanderen strategisch te kiezen, kunnen wij klanten over heel België en Nederland bedienen, maar beperken wij ook onze ecologische voetafdruk door zo lokaal mogelijk te opereren.
  • Zelfverbetering: Op al onze locaties gebruiken we zonnepanelen en hebben we airco- en warmtepompboilers. We werken samen met VOKA om het duurzaamheidscharter van de WHO te behalen. Bovendien hebben we onze afvalstromen geanalyseerd om hergebruikmethoden te verbeteren en duurzamer en efficiënter te worden.

Op zoek naar een andere duurzame oplossing binnen de EGS Group?

Ontdek ook onze andere diensten voor particulieren en bedrijven!
Waaronder airco’s, warmtepompen, warmtepompboilers, domotica, smarthome installaties en elektriciteitswerken!

Zonne­panel­en, batterij­op­slag en laad­pal­en voor parti­cu­lieren

Zonne­panel­en, thuis­batterij­en en laad­pal­en voor parti­cul­ieren

Elektriciteits­werken en domo­tica / smart home voor particulieren en bedrijven