Vraag uw offerte aan

Vul de korte vragenlijst in!

Vraag uw vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe u kunt besparen op uw energiefactuur.

Neem nu je eerste stap in uw energietransitie!

Of contacteer ons

Ons team van experten en installateurs staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar infor­matie over onze werking, de kosten en op­brengsten van duur­zame energie of u wilt weten wat voor u speci­fiek de beste optie is, wij zijn hier om uw vragen te beant­woorden.

U kan ons altijd be­reiken via ons telefoon­nummer, per mail of via het contact­formulier op deze pagina. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

We kijken er­naar uit om samen met u te werken aan een duur­zame toekomst!

Onze werkwijze

Ontdek hoe de aanvraag van tot de uiteindelijke installatie van uw zonnepanelen, thuisbatterijen en/of laadpalen bij ons verloopt.

01. Het eerste contact

Vul het offerteformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

Mocht u ondertussen nog vragen hebben, neem dan contact op via ons contactformulier

02. Wij komen op bezoek

Tijdens het intakegesprek bespreken we de concrete behoeften van uw bedrijf. We overlopen hierbij onder meer uw verbruikscijfers, de gewenste rendabiliteit, de technische mogelijkheden, de financieringsopties en het beschikbaar budget. We houd­en daar­naast reken­ing met uw toekomst­voor­ziening­en en kijken hier­voor minstens 5 jaar voor­uit.

03. Gedetailleerde studies

Wij voor­zien naast de net­studie uit­gevoerd door de net­beheer­der, een uit­ge­breide detail­studie in combi­natie met een stabiliteits­studie.

De detail­­studie door ons studie- en engineerings­­bureau om­vat een grondige analyse om er­­voor te zorg­en dat het verduur­­zamings­project gepland en uitgevoerd wordt, met aan­dacht voor alle relevante technische, financiële en regel­gevende aspecten.

04. Ons installatieteam komt langs

De zonne­panel­en worden door onze instal­lateurs met de grootste zorg ge­plaatst.

De datum van de plaats­ing wordt met u over­legd en gepland zodat uw vestig­ing geen on­ver­wachte onder­brekingen ondervind. De omvormer en het net­ontkoppel­bord worden aan­gesloten en, indien nodig, worden de elektrische aanpassingen aan de bestaande middel­spannings-­/hoog­spannings­cabines uit­ge­voerd.