Onze merken

De beste leveranciers en merken

Bij het selecteren van onze partners stellen wij onze kernwaarden centraal, zodat we voor elke sector de beste merken en leveranciers kunnen garanderen, ongeacht welke oplossing u kiest!

Van zonnepanelen tot elektriciteitswerken, wij leveren u de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen, ondersteund door de beste leveranciers en merken op de markt!

De merken van EGS Projects & Industry

Zonnepanelen

EGS Projects en EGS Industry werken met de merken Aton Solar, Sunpower en IBC Solar voor het leveren van hoogwaardige zonnepanelen. Deze merken, bekend om hun betrouwbaarheid, innovatie en aanbod, stellen zowel EGS Projects als EGS Industry in staat om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen op maat.

Omvormers

EGS Projects en EGS Industry kiezen voor de meest gerenommeerde merken voor hun omvormers: GOODWE, SolarEdge en SMA. Deze merken bieden hoogwaardige en betrouwbare omvormers die essentieel zijn voor het maximaliseren van de energieopbrengst van van zonnepanelen.

Batterijen

EGS Projects en EGS Industry hebben gekozen voor de merken Dyness, LG Chem en BYD als partners voor het leveren van thuisbatterijen voor particulieren en batterijopslagoplossingen voor bedrijven. Door hun geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties, stellen deze merken EGS Projects en EGS Industry in staat om hoogwaardige en efficiënte energieopslagoplossingen aan te bieden op zowel de particuliere als zakelijke markt.

Laadpalen

Webasto en GoBlue leveren als partners van EGS Projects en EGS Industry hoogwaardige laadpalen af voor elektrische voertuigen, zowel particulier, als zakelijk. Webasto staat bekend om zijn betrouwbare en geavanceerde laadinfrastructuur, terwijl GoBlue zich onderscheidt door innovatieve en duurzame laadoplossingen. Door deze samenwerking kunnen EGS Projects en Industry hun klanten voorzien van kwalitatieve laadoplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, efficiëntie en gebruiksgemak.

De merken van EGS Kli-Maas

Airconditioning en warmtepompen

EGS Kli-Maas kiest voor de merken Daikin, LG en Mitsubishi Electric voor het leveren van airco’s en warmtepompen. Deze A-merken werden geselecteerd vanwege hun verzekerde kwaliteit, prijs en verkrijgbaarheid. Door samen te werken met deze merken kan EGS Kli-Maas zijn klanten een breed scala aan kwalitatieve en energie-efficiënte klimaatoplossingen bieden die zorgen voor comfort en duurzaamheid.

De merken van EGS TMElectric

Domotica en smart home automatisering

EGS TMElectric heeft bewust gekozen voor de merken Loxone en Niko Home Control als partners voor domotica en smart home automatisering. Deze toonaangevende systemen bieden namelijk de mogelijkheid om hoogwaardige en volledig geïntegreerde oplossingen aan te bieden aan klanten die hun woningen en gebouwen willen automatiseren.