Laadpalen

Ontdek de voordelen en eigenschappen

De toekomst is elektrisch

Wij zorgen dat jij thuis klaar bent voor die toekomst.

We rijden alsmaar meer elektrisch. In de plaats van onderweg even tanken, laad je de wagen bijna altijd waar je woont. Thuis laden is dan ook een stuk goedkoper dan steeds gebruik maken van een openbare laadpaal. Door de hogere stroomsterkte laadt een paal ook een stuk sneller dan een gewoon stopcontact.

Voordelen van onze laadpalen op een rij

Gegarandeerde kwaliteit

Voor onze laadpalen werken wij enkel met de beste merken. Voor particulieren kiezen wij voornamelijk voor de laadpalen van Webasto, met name de Webasto Pure

Installatie zonder zorgen

Wij zorgen voor de laadpaal die precies voldoet aan uw behoeften. Daarnaast voorzien wij de juiste aansluitingen en installatie zodat u zonder zorgen kan laden.

Opladen met eigen opgewekte stroom

Heb je al zonnepanelen liggen eventueel met een thuisbatterij of bent u dt van plan? Wij zorgen ervoor dat u kan laden met de energie die u zelf heeft opgewekt!

Betrouwbaar opladen

Onze werkwijze

We bekijken eerst jouw situatie. Je wagen en je bestaande elektrische installatie beïnvloeden immers de keuze die je moet maken. We kijken naar het aanbod op de markt en bestellen het product dat het best bij jou past. EGS Projects doet vervolgens de rest. Daarnaast regelen wij ook meteen de elektrische keuring. 

Webasto Pure 11 kW

De Webasto Pure II is een laadstation met een mooie vormgeving en is van zeer hoge kwaliteit. Daarom heeft dit laadastation een fabrieksgarantie van 5 jaar .

Dit laadstation kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen. Het laadvermogen is instelbaar op het apparaat en kan indien gewenst gelimiteerd worden tussen de 8A en 16A.

Laadstatus via LEDs
Via een duidelijk LED aan de voorzijde van het laadstation wordt de laadstatus en eventuele foutmeldingen getoond.

Vaste laadkabel aan het laadstation
De bijgeleverde laadkabel kan direct aangesloten worden op de elektrische auto met een Mennekes Type 2. U bergt de kabel gemakkelijk op door deze bovenlangs om het laadstation heen te slaan en de stekker in de houder te doen.
De lengte van de vaste bijgeleverde laadkabel kan geleverd worden in 4,5 en 7 meter lengte.

Laadstation beveiligen met sleutel
Het laadstation wordt standaard geleverd met een sleutel. U kunt het laadstation vergrendelen/ blokkeren via het slot onderaan het laadstation. Hierdoor kan het laadstation niet gebruikt worden door een ander.

Maximaliseren stroomverbruik
Het laadstation kan indien nodig ingesteld worden op een gemaximaliseerd stroomverbruik. Dit is in te stellen met behulp van dip switches in het laadstation. Dit kan ingesteld worden op 8A / 10A / 13A / 16A / 20A / 25A / 32A.

DC lekbeveiliging
De nieuwe Pure II heeft een interne DC lekbeveiliging in het laadstation beschikbaar. Daarmee kunt u dit. laadstation installeren achter een standaard aardlekschakelaar op een standaard krachtgroep of zekering. En dat scheelt u in de kosten voor installatie.

Wij werken met het volgende merk voor onze laadpalen voor uw woning

Getest en gekeurd in België!

Webasto is een Duits bedrijf en wereldwijd partner van bijna alle autofabrikanten. Het bedrijf hoort tot de top 100 leverancies in de automotive industrie. Naast laadpalen levert Webasto ook onderdelen die in veel auto’s gebruikt worden. Denk aan batterij-, dak en verwarmingssystemen.

Met een Webasto laadpunt bent u verzekert van een oerdegelijk product dat gewoon doet wat het moet doen. Zo bent u zeker dat u jarenlang probleemloos uw elektirische voertuigen kan opladen.

Vraag uw offerte aan

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan voor uw laadpaal.

Wij geven u een gedetailleerd beeld van alle kosten zonder addertjes onder het gras

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag, of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan  contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of klik op de knop hieronder.

We kijken er naar uit om u te helpen!

Contacteer ons!